--> Боялася їхати додому, де її б’ють: на Волині школярка заявила про домашнє насильство | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Боялася їхати додому, де її б’ють: на Волині школярка заявила про домашнє насильство

1
-4
Боялася їхати додому, де її б’ють: на Волині школярка заявила про домашнє насильство
На Волині школярка повідомила поліцію про домашнє насильство. Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Дівчинка власноручно написала заяву про те, щоб її відвезли в дитячий заклад, бо боїться їхати додому, де батьки б’ють її по спині, сідницях і ногах. Скарги школярки підтвердили вчителі у школі, а на її тілі виявили ознаки тілесних ушкоджень.

Офіцер громади доставив дівчинку до реабілітаційного центру одного з міст області, де вона перебуватиме на час проведення перевірки.

Факт домашнього насильства виявили під час чергового відпрацювання ювенальні поліцейські, офіцер громади та представниця служби у справах дітей в одній з громад області.

Наразі усі матеріали про факт можливого вчинення домашнього насильства щодо учениці ювенальні поліцейські зібрали та розглядають.

Вирішується питання про притягнення батьків до відповідальності.

Триває необхідна перевірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може батьків такими ж методами "виховувати"? Має подіяти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні