Волинь увійшла у трійку аутсайдерів з вакцинування вчителів

0
-4
Волинь увійшла у трійку аутсайдерів з вакцинування вчителів
Волинська області увійшла до переліку регіонів, де вакцинованих вчителів критично мало. Про це повідомляють на сайті МОН.

Отже, критична кількість невакцинованих у школах наразі є у трьох областей: Рівненської – 22,5%, Волинської – 19,6% та Івано-Франківської – 18,5%.

Понад 5 тисяч шкіл розпочали канікули раніше відповідно до рекомендацій МОН, а у "червоній" зоні на канікулах або дистанційному навчанні знаходяться заклади освіти, що не досягли показника вакцинації у 100%. Зокрема, це такі області, як: Запорізька – 156 шкіл, Дніпропетровська – 127 та Донецька – 113 шкіл.

У регіонах, які потрапили до "червоної" зони, на канікулах або дистанційному навчанні знаходяться освітні заклади, що не досягли показника вакцинації у 100%. Найбільше таких: у Запорізькій – 156 шкіл, Дніпропетровській – 127, та Донецькій областях – 113.

Проте в інших регіонах статистика вакцинованих освітян у ЗСО поступово зростає, найвищий рівень повної вакцинації демонструють наступні регіони: Луганська область – 80%, Харківська – 78%,
Київська – 73%, Черкаська – 72%, Полтавська – 72% та м. Київ – 70%.

"87% працівників закладів загальної середньої освіти отримали принаймні одну дозу вакцини від COVID-19. Повністю (двома дозами) вакциновано близько 380 тис. освітян – або майже 60% від загальної кількості", – зазначив Міністр освіти й науки України Сергій Шкарлет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні