--> Знаки Зодіаку, які мають таємних коханців на роботі, та заводять службові романи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знаки Зодіаку, які мають таємних коханців на роботі, та заводять службові романи

0
-3
Знаки Зодіаку, які мають таємних коханців на роботі, та заводять службові романи
Серед усіх знаків Зодіаку є особи, які схильні до любовних стосунків на роботі. Офіс приваблює їх для любовних романів, і вони не можуть обійтися без цього. Про це пише видання "Рositivevibration".

Перший знак Зодіаку - Терези

Вони перші у сьогоднішньому списку. Оскільки цим знаком керує Венера, тому їм завжди вдається приваблювати своїх колег. Проте, цей знак може зустріти саме в офісі свою другу половинку.

Другий знак Зодіаку - Телець

Цей знак має таємних коханців на робочому місці. Вони наполегливо працюють з ранку і до вечора, завжди знають, що зайнятість та кохання ніколи не слід змішувати. Проте, серцю не накажеш.

Третій знак Зодіаку - Діва

Вона незаймана, має ряд коротких стосунків зі своїми колегами, навіть з декількома одночасно. З іншого боку, для неї стосунки в офісі, це - спосіб весело провести час.

Четвертий знак Зодіаку - Риби

Це один з найбільш пристрасних та рішучих знаків. Йому вдається тримати глибокий зв’язок з колегами протилежної статі, які мають з ним будь-які стосунки.

П'ятий знак Зодіаку - Водолій

Вони є одними з найбільш незалежних серед усіх знаків. Люблять пригоди, та бунтують проти будь-якої етики. Стосунки на робочому місці він сприймає як ляпас нинішньому партнеру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні