Конфлікт через расизм: танцівник Дорофеєвої розповів деталі бійки, яка ледве не коштувала йому життя

0
-1
Конфлікт через расизм: танцівник Дорофеєвої розповів деталі бійки, яка ледве не коштувала йому життя
Танцівник балету Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко, який нещодавно змінив ім'я на Олівера Ноймана дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому згадав хронологію подій 1 серпня 2021 року. У цей день чоловіка побили біля одного з гей-клубів.

Про це пише Сlutch.

У інтерв'ю присвяченому ЛГБТК, парубок зізнався, що співробітник Управління державної охорони України побив його за те, що він заступився за дівчину.

Гончаренко згадує, що між його подругою з Бурятії і нападником зав'язався конфлікт на грунті расизму. Чоловіка обурив зовнішній вигляд компанії танцюриста, і він не стримував себе у висловлюваннях щодо зовнішності і національності відпочиваючих.

В результаті Євген зрозумів, що якщо не встане між агресивним незнайомцем і подругою, постраждати може дівчина. Далі між танцюристом і охоронцем зав'язалася бійка, яка ледь не коштувала хлопцеві життя.

Відомо, що реабілітація танцюриста до сих пір не завершена. Артист зізнався, що завдяки небайдужим українцям його батькам вдалося зібрати сотні тисяч гривень на лікування, однак досі він приймає препарати, щоб відновити нейронні зв'язки з лівою рукою і стопою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні