У Луцьку зоопарк збирає благодійну допомогу через пожежу та загибель тварин

1
-13
У Луцьку зоопарк збирає благодійну допомогу через пожежу та загибель тварин
Вранці 21 жовтня у зоопарку міста Луцьк виникла пожежа, внаслідок якої загинуло три мавпи родини чорночубих мангобеїв. Наразі небайдужі надають допомогу зоопарку. Про це повідомляє адміністрація зоопарку.

"Луцький зоопарк отримує чимало повідомлень та дзвінків щодо біди, яка сьогодні трапилася на нашій території. Пожежа в одному з вольєрів забрала життя родини чорночубих мангобеїв. Наш колектив безмежно вдячний за слова щирої підтримки кожному з вас.

Чимало з тих, хто зв'язується із нашим керівництвом та працівниками, хоче допомогти не словом, а ділом. Нам це зараз дуже важливо. І тому для усіх охочих надаємо реквізити для переказу на рахунок КП "Луцький зоопарк": UA883034400000026003055404511 (у КБ ПриватБанк)", - зазначають у зоопарку.

Адміністрація закладу наголошує: "У призначенні платежу обов'язково вказувати, що це безповоротна благодійна допомога".

Також адміністрація закладу повідомляє, що через пожежу зоопарк буде закритий два дні - 21 та 22 жовтня.

"Наразі встановлюють причину загоряння. А працівники зоопарку після цього візьмуться за фізичну ліквідацію наслідків. Про причини загоряння та суму завданих збитків ми обов'язково повідомимо на нашій сторінці, коли матимемо ці дані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допомогу?.. Дєрєвня большая - ніщіх много.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні