На Волині у працівників закладів освіти виявили небезпечний стафілокок

0
6
На Волині у працівників закладів освіти виявили небезпечний стафілокок
У 26 працівників харчоблоків освітніх закладів Волині знайшли золотистий стафілокок. Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України.

На Волині провели позачергові лабораторні обстеження працівників харчоблоків, закладів шкільної та позашкільної освіти на наявність носійства патогенного стафілокока.

Були перевірені 270 осіб персоналу у 80 освітніх закладах. Зокрема, обстежений персонал 36 харчоблоків шкіл, 1 харчоблоку інтернату та 43 харчоблоків дошкільних закладів.

Під час обстеження виявлено 26 (9,6%) носіїв патогенного стафілокока, в працівників харчоблоків 9 дошкільних закладів та працівників 10 загальноосвітніх закладів. Про це повідомили відповідні територіальні органи Держпродспоживслужби та направили листи до відділів освіти.

Наразі лабораторні обстеження працівників харчоблоків закладів Волинської області тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні