--> «Подано опалення у 720 з 769 будинків», - Ігор Поліщук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Подано опалення у 720 з 769 будинків», - Ігор Поліщук

6
-7
«Подано опалення у 720 з 769 будинків», - Ігор Поліщук
Голова Луцької міської ради Ігор Поліщук розповів про стан подачі опалення у помешкання лучан.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, пише Конкурент.

«Медичні заклади міста – подано опалення на 100%. Дошкільні заклади – подано опалення на 100%. Школи – подано опалення в усі школи, крім 4, 18, 22. У 4 та 18 школі опалення буде відновлено протягом дня. У 22 школі ліквідують порив в найближчі дні та подадуть опалення після канікул. Багатоквартирні будинки – подано опалення в 93,6% будинків (720 з 769, що обслуговуються ДКП "Луцьктепло")», – йдеться в дописі луцького мера.

За його словами, в Луцьку запущено 42 котельні з 43.

Також у дописі вказано, що через підвищення температури повітря сьогодні та завтра (21 та 22 жовтня), з метою зменшення сум в платіжках для мешканців вдень та вночі котельні будуть переводитись на мінімальну потужність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо він бреше? Весь 40-й і 33-й без тепла і гар.води!
Відповісти
А школи? Діти мерзнуть. Чи це нічого?
Відповісти
Мабуть час зрозуміти, що дитячі садочки, школи, усі медичні установи повинні мати автономне опалення із можливістю використання альтернативних газу джерел енергії. Час подумати, а чи варто продовжувати існування совкових систем "центрального опалення", яке є вкрай енерговитратним і дороговартісним для споживачів. В усіх квартирах, де можна, встановити індивідуальне опалення, де ні - опалення будинку або під'їзду. Бо вже й Верховна Рада щось сказала про енергоефективність.
Відповісти
Можна скрізь встановити індивідуальне (реконструкція, парапетні - аби захотіти), тільки от влада цього не бажає, бо тоді не буде як на*бувати звичайних громадян.
Відповісти
Оце брехня, ще такого не бачила! Гулака-Артемовського і Грушевскього теж нема (поодинокі будинки, які приєднані до садочків)
Відповісти
Тоді тебе буде най...ти постачальник газу і то в усі дірки бо то приватна компанія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні