Посадовиця Луцької РДА незаконно нарахувала соцдопомогу на понад 160 тисяч

0
-1
Посадовиця Луцької РДА незаконно нарахувала соцдопомогу на понад 160 тисяч
Начальник відділу грошових виплат та компенсацій Управління праці та соціального захисту населення Луцької РДА потрапила у суд через зловживання службовим становищем. Про це повідомляють у Телеграм-каналі "Лучани".

Жінка очолювала відділу з 2010 року. До її обов'язків входило забезпечення призначення державних соціальних допомог, та здійснення заходів щодо запобігання та протидії корупції тощо.

Зловживаючи службовим становищем, посадовиця п'ять разів вносила несанкціоновані зміни в інформацію та призначала виплату державної соціальної допомоги при народженні дитини особі, яка не мала на це права.

Загалом жінка перерахувала на рахунок третьої особи 164 тисячі 130 гривень такої допомоги.

Оскільки обвинувачена повністю визнала свою вину, щиро розкаялася до добровільно відшкодувала всі завдані злочином збитки, суд вирішив призначити покарання у вигляді 3 років і 6 місяців позбавлення волі умовно з іспитовим строком 1 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні