--> Перелом хребта та набряк кісткового мозку: «ПриватБанк» виплатив чоловікові 149 гривень страховки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перелом хребта та набряк кісткового мозку: «ПриватБанк» виплатив чоловікові 149 гривень страховки

1
1
Перелом хребта та набряк кісткового мозку: «ПриватБанк» виплатив чоловікові 149 гривень страховки
Чоловік мав страховку від ПриватБанку на кожен день. Сума покриття становила 50 тисяч гривень, проте після перелому хребта та набряку кісткового мозку, чоловік отримав компенсацію у сумі 149 гривень.

Про це пише Сьогодні.

Чоловік перебував три місяці на лікарняному. У свою чергу звернувся до банку, щоб отримати страховий платіж. Заяву розглянули і виплатили 149 грн 25 коп.

«Величезне спасибі за допомогу, щоб я без вас робив. Починаються відмазки це не ми страхуємо. А дзвінки з умовляннями зі страхування і обіцянками золотих гір чомусь роблять оператори ПриватБанку. Не рекомендую страхування в ПриватБанку і взагалі ПриватБанк в цілому», – написав чоловік.

У банку вже відреагували на інцидент, пояснили, що рішення про страхові виплати приймає не ПриватБанк, а страхова компанія.

«ПриватБанк не є страховим агентом. З боку банку тільки надається сервіс, за допомогою якого можна укласти договір і зручно проводити оплату на страховку. У свою чергу, рішення про виплату компенсації приймає саме страхова компанія», – йдеться в повідомленні.

Також у банку заявили, що клієнт для повної виплати не надав всі документи, а рішення приймали лише за тим, що надав українець.

«Відповідно страхова компанія здійснила виплату терміну лікування. Наші партнери готові переглянути рішення про виплату, якщо ви надасте документи в повному обсязі, а саме потрібно додати довідку щодо перелому хребця», – відповіли в банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті страховики усі такі, обіцяють золоті гори а як страхові виплати то мусиш вигризати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні