У лікарні на Волині більше немає місць для хворих на коронавірус

0
-4
У лікарні на Волині більше немає місць для хворих на коронавірус
Упродовж останнього тижня у Камінь-Каширській, Сошичненській та Любешівській громадах продовжує збільшуватися кількість хворих на коронавірус. Згідно з цим, усі відділення Камінь-Каширської ЦРЛ, де лікують недужих на ковід, стали заповненими до останнього ліжка.

Про це пише Полісся.

Відомо, що тепер нових хворих коронавірусом із зазначених громад змушені направляти на лікування у медзаклад селища Маневичі, де для цих потреб створено 90 ліжко-місць. Таке рішення ухвалило управління охорони здоров’я у Волинській області.

Директор маневицької медустанови Олег Бегаль розповів, що на сьогодні в лікарні перебувають 72 пацієнти, хворих коронавірусом, серед яких 25 — кисневозалежні. А за минулі вихідні четверо осіб померло.

На ранок, 11 жовтня, в умовах стаціонару Маневицької лікарні перебувало п’ятнадцятеро недужих із Камінь-Каширської громади. Також, з 7 жовтня відділення для лікування хворих на ковід розгорнули в лікарні селища Ратне, куди також направлятимуть хворих на коронавірус і з Камінь-Каширського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні