Сварка за межу: 83-річний чоловік лопатою вбив свою сусідку

2
2
Сварка за межу: 83-річний чоловік лопатою вбив свою сусідку
На території Соболівської територіальної громади через сварку за межу місцевий житель лопатою вбив свою сусідку. Після вчинення злочину зловмисник пішов до свого будинку та розповів про це онуці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінниці.

Повідомлення про смерть 69-річної жінки, жительки села Брідок, надійшло до поліції 14 жовтня, близько 12:00 години від лікарів швидкої допомоги.

Відомо, що після надходження повідомлення про злочин працівники поліції затримали підозрюваного за місцем його проживання.

Попередньо встановлено, що між потерпілою та її 83-річним сусідом тривалий час мали місце неприязні відносини через межу. Цього разу між ними в черговий раз виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої жінка вдарила свого сусіда лопатою. Останній відібрав у неї лопату й, у відповідь, наніс їй декілька ударів по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні умисного вбивства та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За вбивство жінки чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так хто там розповідає про вартість землі в 1000доларів за гектар?!!!
Відповісти
Контужена баба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні