Те, чого не помічали раніше: «Гугл» впроваджує нове оновлення

0
12
Те, чого не помічали раніше: «Гугл» впроваджує нове оновлення
Компанія Googlе поступово почала додавати нескінченну стрічку результатів пошуку на мобільних пристроях. Щойно користувач перегляне всі до кінця результати пошуку, інші довантажаться автоматично.

Про це пише Громадське.

«У Google ми завжди досліджуємо нові способи допомоги людям швидко і легко знаходити те, що вони шукають... Сьогодні ми робимо перегляд результатів пошуку більш безпроблемним та інтуїтивно зрозумілим із запровадженням безперервної прокрутки на мобільних пристроях», — йдеться у повідомленні.

Тепер, коли ви досягнете нижньої частини сторінки результатів пошуку на своєму телефоні, наступний набір результатів автоматично завантажиться. При цьому збережеться список «Подібні запити».

У компанії зазначили, що нова функція дозволить користувачам побачити інформацію, яку вони не помічали раніше. Мовляв, зазвичай люди переглядають не більш як чотири сторінки.

Нова функція вже починає працює на мобільних пристроях, але поки лише у користувачів в США. Для WEB-версії нічого не змінилося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні