«Вперше не запаковувала валізу»: в української журналістки під час перельоту з Києва зникли золоті прикраси

2
9
«Вперше не запаковувала валізу»: в української журналістки під час перельоту з Києва зникли золоті прикраси
Українська журналістка Юлія Забєліна, яка приїхала до Грузії та не знайшла у своєму багажі срібні сережки та золоту прикрасу.

Про це пишуть Факти.

«Вперше не запаковувала валізу і ось. Кульчики були куплені на Криті, улюблені. Чорт», — пише Юлія на своїй сторінці у соцмережах.

Друзі співчували журналістці, але писали, що це — не питання до авіакомпанії, а, можливо, до хендлінгу або аеропортів.

Юлія ж припустила, що коштовності могли пропасти і за той час, що вона ходила до грузинських поліцейських.

«Спочатку ти йдеш на паспортний контроль, а потім тебе рандомно відправляють, якщо виникли питання, а до мене звичайно ж виникли питання, у кабінет поліції. Так тут останні пару тижнів. Я здогадуюся, чому. Хотіла відразу сказати, що я не до Саакашвілі, але довелося таки пройти у кабінет», - написала журналістка.

Поліцейські, дізнавшись, що українка займається політичною журналістикою, поцікавилися, у якій справі вона прилетіла до Грузії.

«Ні, кажу, я не до Саакашвілі, якщо ви про цю справу. Після цієї фрази вони посміялися, але все ж таки взяли мою адресу і відправили знову на паспортний контроль», - зазначила Юлія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в сумочку з собою прикраси слабо було взяти? Для телефону місце є ,а для дорогоцінностей не знайшлося. Тепер може "запити їх водою".
Відповісти
Та звідки в неї коштовні прикаси,в політичній журналістиці«мало платять».
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні