--> Як українців обманюють у автосервісах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як українців обманюють у автосервісах

2
-2
Як українців обманюють у автосервісах
Відвідування автосервісу іноді може привести до необґрунтованих витрат з вини недобросовісних майстрів.

Про це пише Обозреватель.

Найбільш поширений спосіб обману – виявлення в процесі ремонту нової «серйозної» неполадки, яку обов'язково потрібно усунути. Якщо ви погано розбираєтеся в техніці автомобіля, то при виникненні подібної ситуації можна звернутися в інший сервіс або проконсультуватися з фахівцями, яким ви довіряєте. Можливо, що проблема дійсно існує, але вона не настільки критична і вимагає набагато менших коштів на ремонт.

Трапляється, що в процесі виконання сервісних робіт крім усунення поломки проводиться заміна хороших оригінальних деталей на дешевші аналоги. Це робиться найчастіше для перепродажу. Щоб знизити ризик подібного «ремонту» рекомендується самостійно купувати запчастини, по можливості спостерігати за процесом ремонту, а також вибирати СТО, майстрам якого ви довіряєте.

Також на СТО майстри можуть запевнити вас у необхідній певній діагностиці. Якщо ви не впевнені, що діагностика необхідна, відмовтеся від її проведення. Якщо є сумніви, поговоріть з майстрами на декількох СТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почерк сафрона
Відповісти
Самі ремонтуйте-ніхто не обманюватиме.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні