У додатку «Приват24» з'явилася нова функція

0
-6
У додатку «Приват24» з'явилася нова функція
У додатку «Приват24» на iOS з'явилася нова функція, яка дозволяє автоматично купити залізничні квитки на потрібний рейс.

Про це пише Дозор.

Функція «Моніторинг квитків» допоможе користувачам в разі, якщо вони не знайдуть потрібні квитки на поїзд, включити пошук і автоматичну покупку вільних квитків.

Щоб скористатися цією функцією, потрібно зайти в розділи «Сервіси» - «Транспорт» - «Потяг»; потім вибрати вкладку «Моніторинг квитків»; вказати пункти відправлення та прибуття, а також бажану дату поїздки. Як тільки вільний квиток на потрібний потяг з'явиться, система сповістить користувача. Якщо ж він не хоче втрачати часу на самостійну покупку квитка, то може надати системі право автоматично викупити вільний квиток на потрібний рейс.

Незабаром банк планує випустити подібне оновлення і для користувачів смартфонів на Android.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні