«Я дуже довго мовчала про свої почуття»: Леся Нікітюк зізналася у коханні до Притули. ВІДЕО

1
-3
«Я дуже довго мовчала про свої почуття»: Леся Нікітюк зізналася у коханні до Притули. ВІДЕО
Відома українська ведуча Леся Іванівна Нікітюк перестала приховувати свої секрети, і на зйомці одного з шоу вона вирішила розповісти про свої почуття до Сергія Притули.

Про це пишуть Факти.

Під час зйомок програми «Хто зверху» Сергій Притула попросив Лесю Нікітюк зізнатися в тому, що вона його любить. Цікаво, що телеведуча ледь не пустила сльозу і почала дуже зворушливу промову.

«Сергій Дмитрович, ти знаєш, я дуже довго мовчала про свої почуття. Ми так довго разом працюємо. У мене просто розривається серце на частини, коли я тебе бачу, у мене просто скаче тиск. Я довго мовчала. Я тебе люблю», — розповіла Леся.

Натомість, Притула також зізнався, що ці почуття є дуже взаємними.

«Леся, це дуже взаємно. Леся, моє серце велике і в ньому є місце і для тебе. Однак Леся, мені дуже шкода, що ти тягнула з цим так довго і цей час, що ми разом, а я знав, що ти закохалася в мене з першого погляду. Але я хочу, щоб ти знала, що нічого не втрачено», — заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну все капець , пропала Притула)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні