В Україні до кінця року зростуть зарплати: кому платитимуть більше

2
-3
В Україні до кінця року зростуть зарплати: кому платитимуть більше
Верховна Рада виділила 4 мільярди гривень для зарплат військовим, які виплатять вже найближчим часом.

Про це пише Сьогодні.

Витрати на Міноборони збільшили з 117,6 млрд, які були раніше закладені в бюджеті, до 121,5 млрд – тобто на 3,9 млрд. Крім того, витрати на забезпечення діяльності ЗСУ будуть збільшені з 89,4 до 93,5 млрд гривень, тобто на виплати військовим додатково піде 4,1 млрд. Вони отримають не тільки свої заслужені зарплати, а й надбавку.

Гроші вдалося виділити завдяки перерозподілу коштів. 100 мільйонів гривень взяли із запланованих витрат на будівництво житла військовослужбовцям, і ще на 150 мільйонів скоротили суму, яка виділялася на закупівлю і ремонт військової техніки.

Відзначимо, що з грудня 2021 року в Україні піднімуть мінімальну зарплату. Вона підвищиться на 500 гривень, з 6 тис. до 6,5 тис. грн.

В Україні найбільш затребуваними роботодавцями спеціальностями вересня були продажі (17,9%), IT (11,7%) і банки/інвестиції/лізинг (6,5%). ТАкож, ще в серпні серед найактуальніших категорій були медики, а банківські працівники займали четверту позицію.

У вересні категорія «Медицина, фармацевтика» за затребуваністю роботодавцями опустилася на восьме місце (5,4% всіх актуальних вакансій вересня).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо ми европа
Відповісти
Щось виділяють-виділяють,а зарплати затримують. Оборонне замовлення взагалі "профукали", керувники блін!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні