Кладуть в останнє відділення: Волинський ковідний госпіталь стрімко поповнюється хворими

0
4
Кладуть в останнє відділення: Волинський ковідний госпіталь стрімко поповнюється хворими
За дві останні доби хворих у ковідному шпиталі Волинської обласної клінічної лікарні збільшилось на 15. З 8 жовтня лікарі почали класти пацієнтів в останнє, п’яте відділення. Наразі, там перебуває вже 7 людей.

Про це повідомляє речник Волинської обласної клінічної лікарні Андрій Гнатюк, пише Вісник.

«Лише за восьме жовтня у госпіталь поступила 21 людина. Загалом у стаціонарі зранку 9 жовтня перебувало 150 недужих, під високими потоками кисню – 92, у реанімації – 10 пацієнтів, з яких 4 під апаратами ШВЛ. Сьогодні запаси кисню мають поповнювати», – зазначив Андрій Гнатюк.

За даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу коронавірусна інфекція спричинила смерть шістьох волинян: Луцький район – 2 (Рожищенська ТГ – 2), Володимир-Волинський район (Іваничівска ТГ – 1, Литовезька ТГ – 1, Нововолинська ТГ – 1).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні