Обрали нового спікера Верховної Ради

0
-3
Обрали нового спікера Верховної Ради
Депутати Верховної Ради України обрали нового парламентського спікера. Ним став колишній віцеспікер Руслан Стефанчук. Про це повідомляє РБК-Україна.

261 народний обранець проголосував за Руслана Стефанчука. Передувало цьому рейтингове голосування по всіх кандидатах, за результатами якого голоси нардепів розподілилися таким чином:

Руслан Стефанчук - 257 голосів.

Олексій Гончаренко - 44 голоси.

Яна Зінкевич - 146 голосів.



Довідково: Руслан Стефанчук родом з Тернополя. Він закінчив Хмельницький інститут регіонального управління та права і Технологічний університет Поділля (нині - Хмельницький національний університет).

Доктор юридичних наук, професор. Член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України. Займався адвокатською діяльністю.

Під час президентської кампанії 2019 року курував роботу експертних груп. З 2019 року - радник президента України, був представником президента у Верховній Раді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні