Знайшли мертвим депутата Верховної Ради України

1
-4
Знайшли мертвим депутата Верховної Ради України
Депутати Верховної Ради України Антона Полякова знайшли мертвим. Наразі поліція встановлює обставини смерті нардепа. Відкрито провадження за статтею кримінального кодексу про умисне вбивство з приміткою "природна смерть". Про це пише УНН з посиланням на поліцію Києва, у Telegram-каналах нардепа Дмитра Разумкова та речниці фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук.

"Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України", — зазначили у столичній поліції.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та інша профільні служби.

"За інформацію поліції, чоловіку стало зле дорогою в таксі. Його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть", — зазначають у поліції.

Наразі поліція з'ясовує обставин смерті народного депутата.

"Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті", — додали у столичній поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за умисне вбивство Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть". Тривають слідчі дії.

У Telegram-каналі народного депутата, ексголови Верховної Ради Дмитра Разумкова ця інформація підтверджена.

"Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним!", — йдеться у повідомленні Разумкова.

"Фракція політичної партії "Слуга Народу" співчуває родині та близьким Антона Полякова. Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть об‘єктивне розслідування обставин смерті народного депутата", — написала речниця фракції монобільшості Юлія Палійчук також у Telegram-каналі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль, що не всі 400.
Співчуття країні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні