«Гра кальмара»: Netflix замінить номер телефону у серіалі через дзвінки його власнику

0
2
«Гра кальмара»: Netflix замінить номер телефону у серіалі через дзвінки його власнику
Автори корейського серіалу «Гра кальмара» випадково використали реальний номер телефону, на який почали дзвонити численні фанати шоу. Netflix пообіцяв відредагувати кадри в надії, що жартівники припинять «розігрувати» справжнього власника номера.

Про це пише Вектор.

Приблизно місяць тому Netflix випустив південнокорейський серіал «Гра в кальмара», який досягнув величезного успіху. Проте в шоу вже знайшли кіноляп — його автори використали у декількох кадрах реальні номери телефонів.

Коли фанати шоу з’ясували, що, підібравши цифри, яких не вистачало в кадрі, можна додзвонитися реальним людям, вони засипали власників номерів тисячами SMS і дзвінків. Заради жарту вони набирали й питали: «як потрапити у гру в кальмара» або просили допомогти вийти зі злиднів.

Попри численні дзвінки, жертви розіграшів відмовляються змінювати номери телефонів і не погоджуються їх продавати. Проте Netflix і південнокорейський виробник серіалу Siren Pictures пообіцяли виправити кадр із візиткою та решту моментів, де з’являються номери телефонів, щоби припинити ці «розіграші».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні