Обов'язкове COVID-щеплення: офіційно затвердили перелік професій

4
6
Обов'язкове COVID-щеплення: офіційно затвердили перелік професій
Міністерство охорони здоров'я затвердило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим. Про це інформують на сайті структури.

Перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19, затвердили наказом. У документі вказують, що на період дії карантину з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають працівники:

- центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів;

- місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів;
закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

Наказ набирає чинність через один місяць з дня його публікації.

Працівники закладів освіти та органів виконавчої влади, які не щепляться проти COVID-19 протягом цього періоду, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно - від нас вимагають колоти собі цю бурду, а самі - сачкують.
Відповісти
А медикам не потрібно вакцинуватися??? Бережуть себе.
Лише освіта???
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенком!!!!!
Відповісти
А ЩО МОЖНА ЧЕКАТИ ВІД НАШИХ ОБРАНЦІВ !!! ГНАТИ ВСІХ ЗВІДТИ. ці ТРИКРАТНО КРАДУЩІ ПЕНСІЇ зе слуги демонам, а не для народу!!! Каструвати ЗЕ-гнид, оби-ся не плодили такі уроди. Дарма я здуру за них голосував .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні