Брати та сестри паралізованого хлопчика з поліомієлітом теж інфіковані небезпечним вірусом. ВІДЕО

2
-1
Брати та сестри паралізованого хлопчика з поліомієлітом теж інфіковані небезпечним вірусом. ВІДЕО
На Рівненщині у 1,5 річного хлопчика виявили поліомієліт, який призвів до паралічу. Малюк виховується у багатодітній родині, де загалом 10 дітей. Про це пише ТСН.

Коли дитина потрапила до лікарні, ноги вже були слабкі. Згодом діагноз підтвердили.

Хлопчик не отримав щеплення, адже його батьки свідомо відмовлялися від обов’язкового вакцинування з релігійних міркувань. Під час обстеження родини, вірус виявили ще в шістьох дітей, але парезу кінцівок в них нема.

Наразі триває епідрозслідування, адже поліомієліт - вірусна інфекція. Його можуть підхопити як невакциновані діти, так і дорослі - найчастіше через брудні руки, їжу та воду. Хвороба здатна уражати центральну нервову систему і призводити до паралічу. І ці процеси попри лікування, незворотні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знищили дитину через свою дрімучість. При чому тут релігія? У нас, що "закони Шаріату", чи "епоха хрестових походів"? Якщо, хто не знає, то у нас світська держава. І релігійні правила не вищі державних законів. Управління соцзахисту поставити раком: інспектора відповідального за цей район виперти з роботи з "вовчим білетом" з забороною працювати в держорганах пожиттєво. Відмазку знайшли "релігійні погляди". Ви (влада) там остаточно з глузду з'їхали, чи частково?
Відповісти
фізкульт-привіт антиваксерам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні