Лучани боргують за тепло та гарячу воду понад 120 мільйонів

3
3
Лучани боргують за тепло та гарячу воду понад 120 мільйонів
У Луцьку фізичним споживачам за спожиті у вересні послуги від "Луцьктепла" нараховано майже 26,6 мільйона гривень. Про це інформують у підприємстві.

Загальний борг населення перед підприємством сягає 121 мільйон гривень без нарахувань вересня.

У підприємстві закликають споживачів вчасно, до 20 числа місяця, сплачувати за спожиті послуги та сплатити заборгованість минулих періодів.

Також нагадують, що у разі примусового стягнення боргу шляхом звернення до суду, споживач понесе додаткові фінансові витрати.

Для споживачів, які не мають можливості оплатити борг у повному обсязі та для уникнення передачі справи до суду, ДКП "Луцьктепло" пропонує укласти договір реструктуризації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну після цього сезону заборгованість ще збільшиться. І ще одне, чому нема пропозиції встановлювати поквартирні лічильники тепла, і можливості відмовитися від централізованого опалення?
Відповісти
Поквартирні...з вертикальною подачею теплоносія,вперед...скільки їх потрібно 5-6-7...Відмовитись модна,законодавство дозволяє,от тільки потрібна згода всіх і це дуже дорого,знову із-за вертикальної подачі.
Відповісти
Ось в цьому і вся проблема. Зробили людей заручниками теплового монополіста. А що до лічильників тепла, по ТВ показували ,в Польщі ставлять на кожну батарею невеличкі блоки з цифровим індикатором які і рахують кількість виділеного тепла. Не думаю що така "цяцька" дуже дорога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні