«Пандемія – своєрідна війна», – луцький депутат про ставлення до вакцинації

2
7
«Пандемія – своєрідна війна», – луцький депутат про ставлення до вакцинації
Велика кількість людей втомилась від коронавірусної пандемії та почала забувати про найпростіші заходи, які варто вживати, щоб запобігти захворюванню Covid-19.

Про це в рамках ефіру ток-шоу «Відкрита влада. Місто» телеканалу «Аверс», на тему «Covid у Луцькій громаді: реалії, захист, підтримка» зауважив депутат Луцької міської ради, від Громадянського Руху «СВІДОМІ», Михайло Наход, пише Конкурент.

«Пандемія – своєрідна війна. Сьогодні, щоб побороти її є засоби: вакцинація і дотримання певних санітарно-гігієнічних норм. Але люди чомусь настільки розслабились, що вони цього не розуміють. Люди хочуть працювати, жити нормально, а зробити елементарний крок – не хочуть», – заявив депутат.

Порівнюючи досвіди кампанії з вакцинації інших міст та країн із кампанією в Луцьку, Михайло Наход зауважив, що міська влада обласного центру Волині не має можливостей, щоб впроваджувати певні заходи для популяризації вакцинації, на кшталт проведення різноманітних лотерей, вручення призів тощо. Натомість, на його погляд, політики змушені використовувати методи переконання та просвіти, а також вдаватись до методу батога і пряника.

«Останні декілька днів я часто їжджу громадським транспортом і я один із небагатьох, хто їздить у масці. 95% людей маски вже не носять», – ділиться політик.

На думку обранця громади, міська влада має покращити комунікацію з підприємцями та перевізниками, наголосити на тому, що це, в першу чергу, на них лежить відповідальність: перевозити чи не перевозити людей без масок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша влада теж розслабилася -забула що у нас на сході реальна війна, і провалила зомовлення на "оборонку"!
Відповісти
В нас в армії був принцип: «Роби, як я» - командир подавав приклад. І тут так само - малолітка мер піднімає Прапор перед облрадою - всі присутні без масок. «Папік» малолітки мера проводить збіговисько своїх замайбят - масок нема. Голова ВР вакцинуватись відмовляється. По телеку жоден фільм без реклам спокійно не подивишся - жодного ролика де відомі особи та політики вакцинуються на камеру. Тбто власним прикладом та діями дають зрозуміти - що ковід це показуха, створена для обмеження прав та свобод громадян.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні