У крові керівника-поліцейського з Волині виявили наркотики

2
2
У крові керівника-поліцейського з Волині виявили наркотики
На Волині затримали начальника підрозділу райуправління поліції, який налагодив розповсюджував наркотики "канабіс", та психотропних речовин "амфетамін" на території Луцька та району. Про це пише СБУ Волині.

Поліцейський залучив до своєї діяльності ще двох лучан, які разом з ним вживали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини.

Оперативники задокументували кілька фактів збуту фігурантами наркотичних засобів та психотропних речовин.

Правоохоронці затримали фігурантів у Луцьку "на гарячому" під час збуту чергової партії наркотичних засобів.

У ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено наркотичні засоби «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», засоби для їх вживання, вирощування, зважування та розфасування.

Експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину.
У межах кримінального провадження затриманим повідомлено про підозру за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів.Їм обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка влада, така і поліція.
Відповісти
Яка колосальна новина. Ніби не знали, що особа, яку призначено боротись з проституцією може стати сутенером. Яку призначено боротись з крадіжками може стати "кришею" злодіїв-домушників. Яку призначено боротись з наркоманією - "кришею" нароко-розповсюджувачів або через гроші, або через наркозалежність. Для більшого враження подивіться американський фільм "Леон" та французьку комедію "Відчиніть - поліція". Бажано усі серії. Допоки над кожним мєнтом не будо ментів, а над тими громадського контролю, справи лишатимуться українськими
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні