На Волині скасували тендер на прибирання міських вулиць за понад 11 мільйонів

0
7
На Волині скасували тендер на прибирання міських вулиць за понад 11 мільйонів
У місті Ковель намагалися провести закупівлю на 11,6 мільйона гривень з порушеннями закону. Про це повідомляє прокуратура Волині.

Суд визнав недійсними тендер Ковельської міської ради, та договір про надання послуг з прибирання і підмітання вулиць на суму понад 11,6 мільйона гривень. Він був укладений із комунальним підприємством "Ремонтне житлово-комунальне підприємство №1".

За інформацією прокуратури, Держаудитслужба підтвердила порушення закону при проведенні у березні 2021 року закупівлі, а саме неправомірне допущення замовником до аукціону, й подальше визначення переможцем торгів підприємства, яке є пов’язаною особою з іншим учасником процедури закупівлі.

Закупівлю провели за відсутності конкурентної боротьби, а після укладення договору переможець тендеру залучив інших його учасників до надання послуг замовнику на умовах субпідряду.

У підсумку результати торгів, та й сам договір про надання послуг визнані недійсними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні