Стала відома причина масштабного збою мережі Facebook

6
-2
Стала відома причина масштабного збою мережі Facebook
У роботі мереж Facebook, Instagram і WhatsApp стався глобальний збій. Мільйони користувачі скаржаться на роботу сервісів. Компанія Facebook повідомила, що стало причиною шестигодинного збою у роботі соціальної мережі. Про це пише Бабель з посиланням на сайт Facebook Engineering.

"Зміни конфігурації магістральних маршрутизаторів, які координують мережевий трафік між нашими центрами обробки даних, викликали проблеми, які перервали цей звʼязок. Це порушення вплинуло на звʼязок центрів обробки даних, унаслідок чого наші послуги були зупинені", — повідомляють у компанії.

Через цей інцидент власник компанії Facebook Марк Цукерберг втратив $6,3 мільярда через падіння акцій соцмережі. Відтепер він знаходиться на шостому місті у рейтингу Forbes. На власній сторінці у Facbook він особисто вибачився перед користувачами за масштабний збій.

"Facebook, Instagram, WhatsApp і Messenger повертаються до онлайн-роботи. Даруйте за сьогоднішній збій: я знаю, як сильно ви покладаєтеся на наші сервіси, щоб залишатися на звʼязку з важливими для вас людьми", — пише Цукерберг.



Нагадаємо, 4 жовтня близько 18:30 платформи Facebook Inc. - Instagram, WhatsApp, Oculus VR та Facebook - припинили роботу. Збій тривав шість годин, а неполадки усунули вже 5 жовтня о 01:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не вказали причину ЩО саме спричинило зміни в маршрутизаторах? Може це зовнішнє втручання пов'язане з публікацією розслідування від "Пандори.. "?
Відповісти
я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свого хряка вальцмана зачинщика трикратного пограбування пенсій в пенсіонерів і хочу щоб мені і порошенку надавали бітами по рилу пенсіонери щоби ми оба харкали кровью подихаючи на нарах!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенком!!!!!
Відповісти
Але ще більший злочин вчинив свого часу мій рашистсько-жидовський зеленський батько, не одягнувши презерватив перед статевим актом...вилупився з сраки я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА І хочу щоб мені надавали бітами по рилу пенсіонери, щоби я харкав й срав кровью!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенком!!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенкомі і жопастим СЕЛЮКОМ зе-Мукачевецем05.10.2021 23:20!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні