Зеленський готовий зустрітися з Путіним тет-а-тет: що стримує

3
5
Зеленський готовий зустрітися з Путіним тет-а-тет: що стримує
Президент України Володимир Зеленський не проти зустрічі з Володимиром Путіним, як у форматі віч-на-віч, так і на Нормандському саміті. Він вважає, що такі переговори будуть предметними та результативними для мирного врегулювання на Донбасі й деокупації Криму. Про це він завив під час пресконференції у Трускавці 3 жовтня.

"Мені зрозуміло, що у форматі тет-а-тет зустріч буде доволі предметною. Розумію, що російська сторона, оточення Президента Росії, не хоче, щоб він проводив цю зустріч саме у форматі тет-а-тет, тому що вона зможе принести неочікувані результати", – каже Зеленський.

Також він наголосив, що також готовий до зустрічі з Путіним і у Нормандському форматі.

"Будь-яка зустріч на такому рівні допоможе Україні у розв’язанні трагедії на Донбасі, та в питаннях Криму", – зазначив Президент України.

За словами Зеленського, під час такої зустрічі у форматі "віч-на-віч" не варто зосереджуватися на конкретному порядку денному.

"Вважаю, що там буде результат. Повинен бути. Тому що Росії й російському народу він також потрібен", – сказав Зеленський, та наголосив, що наразі російська сторона гальмує проведення таких зустрічей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще кудись йому хоче заглянути.
Відповісти
в дупу
Відповісти
Путін_старий,лисий,хитрий КГБіст!!!! А Вова_зелений хлопчик,якому можна запрпонувати грошову винагороду і Вова клюне. Офшори потрібно наповнювати і немає значення звідки прийшли доляри.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні