У Польщі жінка задушила трьох власних маленьких діток, їх тіла знайшла бабуся

0
-1
У Польщі жінка задушила трьох власних маленьких діток, їх тіла знайшла бабуся
У Любліні (Польща) сталася сімейна трагедія. 26-річна Пауліна зізналася, що задушила трьох своїх маленьких дітей. Про це повідомляє wiadomosci.wp.pl.

В одному з будинків Любліна бабуся, яка приїхала в гості до дочки, виявила тіла трьох дітей: 2-річної дівчинки, 4-річного хлопчика та 8-місячної дівчинки. Усі діти не подавали жодних ознак життя, та були розкладені на ліжку.

На місце події викликали три бригади швидкої допомоги рятувальників та поліцію.

Жінку затримали вдома. Вона зізналася у вбивстві. Сказала, що задушила своїх дітей. Тіла дітей транспортували до інституту судової медицини.

За неофіційними даними, після інциденту жінка перебувала у психіатричній лікарні під наглядом поліції.

За даними місцевих ЗМІ, жінка раніше мала проблеми з наркотиками. А її партнер перебуває у в’язниці.

За словами слідчих, на момент трагічного вчинку жінка була твереза. У неї були взяті зразки крові для токсикологічних досліджень.

У районній прокуратурі повідомили, що жінку допитали та пред'явили їй три звинувачення. Кожне з цих карається позбавленням волі на строк від 8 років до довічного ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні