Українців почнуть скорочувати з роботи: якої сфери це стосується

1
-4
Українців почнуть скорочувати з роботи: якої сфери це стосується
В Україні роботодавці почнуть звільняти працівників. Під скорочення можуть потрапити підприємства сфери промисловості, будівництва та надання послуг. Про це повідомляють результати вересневого опитування підприємств, яке оприлюднили на сайті Національного банка України.

"Лише підприємства торгівлі очікують збільшення чисельності працівників, натомість респонденти промисловості, будівництва та сфери послуг налаштовані на її скорочення", - зазначають у повідомленні.

У щомісячному опитуванні, яке тривало з 6 до 23 вересня 2021 року, взяли участь 324 підприємства. Серед опитаних підприємств 42,9% – компанії промисловості, 29,3% – сфери послуг, 21,9% – торгівлі, 5,9% – будівництва. При цьому 37,0% респондентів – великі підприємства, 30,2% – середні, 32,7% – малі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скороченнями ВВП не піднімеш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні