Старі та обшарпані: Поліщук пообіцяв зменшити кількість білбордів у Луцьку

1
-3
Старі та обшарпані: Поліщук пообіцяв зменшити кількість білбордів у Луцьку
Мер Луцька Ігор Поліщук пообіцяв радикально зменшити в Луцьку кількість білбордів.

Про це повідомляє Волинь.

«Ми давно взяли курс на оновлення і на скорочення рекламних засобів. Незабаром буде запропоноване рішення, яке допоможе нам здійснити цей процес, тому що сьогодні місто перенасичене білбордами, які вже морально застарілі, які себе вже віджили. Вулиці естетично програють від надмірної кількості білбордів, тому необхідно оновлювати на новіші сучасніші і компактні засоби реклами, які одночасно можуть показувати декілька сюжетів.

Хочу сказати, що з листопада по сьогодні ми здійснили демонтаж 53 засобів великогабаритної реклами, на яких було розміщено 88 площин і 24 сітілайта, на яких було розміщено 48 рекламних площин.

За рахунок цього можна буде скоротити кількість білбордів, які і відволікають водіїв, і псують естетично вулиці. Хочу сказати, що з листопада по сьогодні ми здійснили демонтаж 53 засобів великогабаритної реклами, на яких було розміщено 88 площин і 24 сітілайта, на яких було розміщено 48 рекламних площин», - зазначив Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йой зменшать! Як же люди раніше жили без отої реклами, вони ж нічого не бачили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні