У центрі Луцька автомобіль інкасаторів збив неповнолітнього юнака. ВІДЕО

1
-8
У центрі Луцька автомобіль інкасаторів збив неповнолітнього юнака. ВІДЕО
У центрі Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля інкасаторів, у якій постраждала дитина.

Про це пише Конкурент.

ДТП сталася у четвер, 30 вересня, близько 18:30, на пішохідному переході поруч із поворотом з вулиці Словацького на Шевченка.

На місце оперативно прибули медики і патрульні, дитину на ношах занесли до «швидкої» і зупинились у «кишені» поруч для надання першої допомоги.

Згодом патрульні наказали переїхати туди ж й інкасаторській автівці, аби уникнути заторів – у цей час значно зростає потік автотранспорту.

На ексклюзивному відеозаписі моменту ДТП видно, що мікроавтобус не пригальмував перед переходом, а хлопець зненацька вибіг на дорогу з-за буса, який їхав смугою зустрічного руху. Водій інкасаторського авто натиснув на гальма, але інерція буса не дозволила зупинитися на місці, й він вдарив дитину. Від удару потерпілого відкинуло на декілька метрів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не авто збило, а неадекват потрапив під колеса. Будь-ласка виправте і не поширюйте брехню!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні