Волинська бригада під прикриттям «атакувала та знищила» ворога: видовищне відео

0
11
Волинська бригада під прикриттям «атакувала та знищила» ворога: видовищне відео
Батальйонно-тактична група 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка дислокується на Волині, взяла участь в активній фазі стратегічних командно-штабних навчань "Об'єднані зусилля-2021" на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Під час навчань піхотинці, танкісти, артилеристи, зенітники та інженери волинської бригади, спільно з механізованою ротою Збройних Сил Словаччини під прикриттям української та словацької армійських авіацій атакували противника, вибили його із займаних позицій, продовжили наступ та знищили умовного ворога.

Навчання проходили під керівництвом Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Валерія Залужного за участю представників армій держав – членів НАТО та партнерів, які високо оцінили побачене.

А за словами волинських військовослужбовців,та армійців Словаччини, спільні навчання стали для кожного надзвичайно важливим і потрібним в майбутньому досвідом.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні