--> На Волині знову помітили сліди велкого ведмедя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині знову помітили сліди велкого ведмедя

0
1
На Волині знову помітили сліди велкого ведмедя
Наприкінці серпня у лісі, поблизу села Згорани Ковельського району, помітили ведмедяя. Сьогодні мисливці та лісівник продовжують фіксувати сліди, схожі на ведмежі. Про це повідомила речниця лісомисливського господарства області Світлана Думська, пише "Суспільне".

За словами Світлани Думської, за територією постійно ведуть спостереження єгері.

"У тій місцевості знову виявили сліди ведмедя, але самої тварини не бачили ані єгері, ані місцеві мисливці", — розповіла Світлана Думська.

Керівник Любомльського товариства мисливців та рибалок Олександр Мікульський розповів, що через дощову погоду напрямок руху звіра розгледіти важко.

"У тій окрузі періодично зустрічаємо чіткі відбитки лап ведмедя. Приблизно раз в тиждень з’являються нові сліди", – розповів мисливець.

Олександр Мікульський додає: за місяць спостережень у мисливців з'явилася версія, що сліди можуть бути штучними.

"Є ймовірність, що браконьєри таким чином відлякують єгерів від територій. 90 % – це справді сліди ведмедя і 10% – це підробка браконьєрами", – каже керівник товариства. З його слів, з'ясувати походження слідів можна буде, коли випаде сніг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні