Приречені на убогість: три найбідніші знаки Зодіаку

1
-10
Приречені на убогість: три найбідніші знаки Зодіаку
Серед усіх знаків Зодіаку є ті, хто приречений на бідність. Попри всі їхні старання, у них завжди закінчуються гроші, з тих чи інших причин. Про це пише видання "Рositivevibration".

Перший знак Зодіаку - Стрілець

Цей знак Зодіаку - перший у списку. Він ніколи не зводить кінці з кінцями, і ніколи не знає, як контролювати майбутні витрати. Проте, можливо, він ніколи не стане багатим, але йому буде дуже комфортно з собою без грошей.

Другий знак Зодіаку - Риби

Представник цього знаку з малих років багато витрачає. У нього стільки недоліків, що він не знає, як їх контролювати. Проте саме життя пропонує йому ряд ідей, які слід зробити, що дозволить сприймати себе з позитивом. Гармонія у речах для нього здається міражем.

Четвертий знак Зодіаку - Водолій

Він ніколи не буде мати бажання заробляти багато грошей, і часто покладається на насмішливу долю, яка ніколи не звертає на нього увагу. Його існування ніколи не буває комфортним, і він ніколи не знає, як керувати людьми та стосунками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де третій знак? Ви там що, математику зовсім не вчили?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні