--> Бебі-бокси для малюків: що входить до пакунку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бебі-бокси для малюків: що входить до пакунку

0
-1
Бебі-бокси для малюків: що входить до пакунку
В Україні знову почали видавати пакунки малюка, тому завідуюча відділом дослідження рівня життя Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України Людмила Черенько розповіла про склад та якість пакунку.

Про це пише Українське Радіо.

Загальна вартість набору становить не більш як 5 тис грн. До пакунку малюка входить: упаковка підгузників, вологі серветки, пелюшки, 3 шапочки на виріст, 11 боді на короткий рукав різного розміру, 11 боді на довгий рукав різного розміру, 4 пари повзунків та 11 сліпів, 4 сорочки та 4 пари шкарпеток, рукавички та 2 слинявчики, термометри для води та для тіла, манікюрні ножиці та гребінець, ковдра, підковдра та плед, матрац, 2 рушника, 6 іграшок і килимок, м’яка книжка, креми та мило, коробка-колиска.

«Раніше до пакунку входили речі з Китаю, зараз всі товари українського походження. Я вважаю, що якість від цього тільки виграла. Адже Китай робить якісні речі для своїх громадян, а в інші країни відправляє речі доволі низької якості, за виключенням дорогого сегменту. Тому те, що в боксі будуть речі українського виробника зі зрозумілим складом, я вважаю великим плюсом. Після першого пілотного запуску боксів лише 30% українських мам сподобався вміст коробки. А вже після третього етапу, кількість задоволених батьків зросла до 80%», - розповідає експертка.

Також експертка додає, що було б добре, якби в боксі були принаймні 2 маленькі книжки з найнеобхіднішою інформацією для батьків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні