--> Чіплявся до оператора: на заправці смертельно побили чоловіка. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чіплявся до оператора: на заправці смертельно побили чоловіка. ВІДЕО

1
3
Чіплявся до оператора: на заправці смертельно побили чоловіка. ВІДЕО
У Києві на АЗС пасажир таксі під час конфлікту з 25-річним чоловіком, наніс йому смертельні травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Чоловік напідпитку почав чіплятися до оператора автозаправної станції, який заправляв таксі. На захист працівника з авто вийшов пасажир та намагався заспокоїти чоловіка. Між ними розпочався конфлікт, у ході якого пасажир таксі кілька разів вдарив опонента в живіт та по голові. У результаті потерпілий впав на землю, а порушник спочатку сів у таксі та поїхав, але згодом повернувся та викликав «швидку». Прибувши, лікарі констатували смерть чоловіка», - кажуть правоохоронці.

Поліцейські затримали підозрюваного на місці події. Ним виявився киянин, 26-річний киянин, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце називається "зробив добро", і попав під кримінал(.Зайвий раз треба подумати чи варто втручатися в чужі розбірки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні