Заради екології: дизайнер створив шкарпетки з діркою на пальці

1
-19
Заради екології: дизайнер створив шкарпетки з діркою на пальці
Японський дизайнер Фукудзава Такаюкі разом із брендом ekoD випустив шкарпетки із діркою на великому пальці, тому що це допоможе зменшити забруднення навколишнього середовища.

Про це повідомляє Мета.

Дизайнер довго думав над тим, як зробити шкарпетки витривалішими, щоб їх не потрібно було викидати, коли з'являється дірка.

Чоловік каже, що зазвичай люди вважають непристойним носіння шкарпеток із діркою, але він не хотів викидати загалом цілі шкарпетки лише через те, що вони протерлися в одному місці. Такаюкі вирішив, що вони не будуть подертими, якщо одразу продаватимуться з діркою.

Чоловік вважає, що такий винахід дозволить зменшити забруднення навколишнього середовища і порівнює його з відмовою від пластикових пакетів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, а він частіше нігті на пальцях ніг пробував підрізати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні