Де можна оформити довгостроковий кредит онлайн в Україні*

2
-4
На ринку кредитно-фінансових послуг зараз ведуть конкуренцію два гравці - банки і МФО. Перші спеціалізуються на довгострокових кредитах на великі суми, другі видають короткострокові мікрокредити на дуже лояльних умовах. Якщо для оформлення банківського кредиту буде потрібно зібрати великий пакет документів, що підтверджують не тільки особу позичальника, але і його платоспроможність, то для отримання кредиту в МФО досить мати паспорт та ідентифікаційний код.

Друга істотна перевага кредитування в МФО полягає в тому, що кредит можна оформити в будь-який час дня і ночі, в режимі он-лайн, і отримати кредитні гроші на банківську карту. Такої можливості при кредитуванні в банку немає. В обов'язковому порядку клієнт повинен відвідати банк особисто, надати необхідні документи і підтвердити свою особистість.

Через високу конкуренцію (на українському ринку мікрокредитування працюють більше сотні МФО) деякі МФО пропонують своїм клієнтам кредити, максимально наближені до банківських - на великі суми і терміни, але при цьому зберігаючи всі переваги кредитів МФО: високу швидкість і лояльність. Так де ж можна отримати довгостроковий онлайн кредит в Україні?



Традиція

МФО «Традиція» здійснює свою діяльність на підставі ліцензії №438, виданої Національним комітетом фінансових послуг 06 квітня 2020 року. Кредитуватися в МФО ««Традиція»» можуть особи віком від 23 до 60 років, заявку можна оформити в режимі онлайн, в будь-який зручний для клієнта час. Для цього знадобиться паспорт і довідка про присвоєння ідентифікаційного коду, а також банківська карта і номер мобільного телефону українського оператора зв'язку.

Клієнт, який пройшов реєстрацію в МФО ««Традиція»і», отримує можливість оформити кредит у розмірі від 8 тис. До 50 тис. Грн на термін від 1 до 98 днів, при середній відсотковій ставці 1,1% в день. Заявка розглядається протягом 20 хвилин, отримують схвалення до 90% поданих заявок.

Slon Credit

МФО Slon Credit здійснює свою кредитно-фінансову діяльність на підставі ліцензії НКФУ №1891, отриманої 25 жовтня 2018 роки (Свідоцтво про реєстрацію ФК №В0000088 від 27 листопада 2020 року). Оформити кредит в Слон Кредит можуть громадяни України, які досягли віку 18 років, які отримали паспорт і ідентифікаційний код.

Максимальний термін кредитування в МФО СлонКредіт становить 1 рік, максимальна сума - до 100 тисяч грн. У Sloncredit застосовується оригінальна формула розрахунку кредитної ставки, якої немає ні в одній іншій МФО. Нюанс полягає в тому, що клієнту нараховується 25% від тіла кредиту за користування в перший день. На наступні дні користування кредитом процентна ставка встановлюється в розмірі 100% річних. Клієнт повинен погашати кредит рівномірними щомісячними платежами. Наприклад, при максимальних сумах і терміни кредитування - 100 000 грн на 1 рік, розмір щомісячного платежу складе 16875 грн.

Твоя позика

МФО «Твоя позика» працює на підставі ліцензії, виданої НКФУ 11 травня 2017 року. Кредитуватися можуть, як фізичні особи, так і юридичні. Мінімальна сума кредиту становить 5000 грн, максимальна - 150 000 грн при реальній річній ставці від 0,3% до 892%.

Для отримання кредиту необхідно зареєструватися на сайті організації tpozyka.com, вибрати необхідні параметри кредиту, подати заявку, дочекатися рішення (заявка розглядається протягом 10 хвилин), і в разі схвалення заявки, підписати кредитний договір і отримати гроші на банківську карту.

Висновок

Висока конкуренція на ринку кредитно-фінансових послуг привела до того, що деякі МФО почали кредитувати своїх клієнтів на умовах, наближених до банківських кредитів, зберігаючи при цьому високу лояльність оформлення такого кредиту.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козли , через них був змушений змінити номер телефону (задовбали)!!!
Відповісти
Козли через них був змушений змінити номер телефону.(задовбали)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні