--> Призначили нове правління «Нафтогазу України»: назвали прізвища | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Призначили нове правління «Нафтогазу України»: назвали прізвища

0
-2
Призначили нове правління «Нафтогазу України»: назвали прізвища
Уряд визначився з новим правлінням НАК "Нафтогаз України". Відповідне рішення було прийняте 27 вересня, пише "РБК-Україна".

Кабмін міністрів припинив повноваження членів правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи та Ярослава Теклюка.

Уряд обрав членами правління "Нафтогазу" радника голови правління з питань видобутку газу Маврикія Калугіна; радника голови правління Владислава Воловика; директора з управління персоналом та соціальної політики "Групи Нафтогаз" Олену Бойченко та голову казначейських операцій "Групи Нафтогаз" - начальника казначейського департаменту Романа Чумака.

Кабінет міністрів зібрався, звільнив трьох членів наглядової ради НАК від держави, таким чином отримавши право виконувати функції наглядової ради. Після цього Кабмін вніс зміни до правління, звільнивши двох членів, які там залишалися, і призначивши чотирьох.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні