Коли та кому з українців підвищать пенсії

0
-1
Коли та кому з українців підвищать пенсії
В Україні зростають соціальні виплати та пенсії. Лише за останні шість місяців запустили ряд відповідних програм. Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Верховній Раді 24 вересня, пише ТСН.

За його словами, для майже 9 мільйонів пенсіонерів проіндексовано пенсії на 11%, впроваджені щомісячні доплати у розмірі 2 тисячі гривень для військових пенсіонерів та збільшені на 2-2,5 тисячі гривень пенсії для осіб з інвалідністю, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Також проіндексували пенсії працюючим пенсіонерам. А з 1 жовтня цього року планують запустити доплати у розмірі 400 гривень для пенсіонерів старшим 75 років.

"Також з жовтня наступного року доплати по 300 гривень отримуватимуть пенсіонери старше 70 років. Торік ми запровадили доплати по 500 гривень пенсіонерам віком від 80 років. Завдяки ініціативі президента така програма запрацювала вперше в Україні", - розповів прем'єр-міністр.

Він наголосив, що перелічені кроки є лише частиною роботи уряду з покращення соціального забезпечення українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні