На Волині судитимуть вбивцю, йому "світить" довічне ув'язнення

0
10
На Волині судитимуть вбивцю, йому "світить" довічне ув'язнення
Горохівський районний суд розгляне кримінальне провадження стосовно чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. Про це інформують на сайті установи.

Мешканця Володимир-Волинського району обвинувачують у здійсненні замаху на вбивство двох і більше осіб, умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, а також посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Міра покарання за вказані злочини передбачає довічне позбавлення волі.

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений заявив клопотання про розгляд даного кримінального провадження судом присяжних, до складу якого входять двоє професійних суддів та троє присяжних.

Таким чином, колегія суддів постановила розгляд вказаного кримінального провадження здійснювати судом присяжних у складі двох суддів та трьох присяжних у відкритому судовому засіданні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні