--> Коли Україна стане членом НАТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли Україна стане членом НАТО

1
2
Коли Україна стане членом НАТО
Україна обов'язково стане членом Північноатлантичного альянсу, коли відповідатиме критеріям членства в НАТО, про що заявила тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

«Сполучені Штати прагнуть того, щоб двері НАТО залишалися відкритими для всіх претендентів, коли вони зможуть виконати зобов'язання і вимоги щодо членства», - сказала Квін у зверненні до учасників першої молодіжної зустрічі Київського безпекового форуму «Захід-Схід, Північ-Південь».

Вона наголосила, що Сполучені Штати дотримуються декларації Бухарестського саміту 2008 року про те, що Україна буде членом НАТО.

«Важливо пам'ятати, що набуття членства в НАТО не є ознакою військової сили, а є відображенням сильного демократичного суспільства, яке вірить у такі принципи, як рівне правосуддя для всіх, повага до прав людини, прозорість роботи уряду та вільні вибори», - зазначила тимчасова повірена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч в цьому столітті?Обіцянка-цяцянка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні