--> Як працюватимуть школи у Нововолинську | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як працюватимуть школи у Нововолинську

0
10
Як працюватимуть школи у Нововолинську
У зв’язку із переведенням країни у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки та неповною вакцинацією педагогічних працівників, школи Нововолинська працюватимуть онлайн до 27 вересня.

Про це пише ВолиньUA.

Зазначається, що карантинні обмеження найбільше торкнуться освітнього процесу. Заклади зможуть працювати офлайн лише за умови вакцинації не менше 80% персоналу хоча б однією дозою щеплення від COVID-19.

«На сьогодні у Нововолинській громаді відповідний відсоток вакцинованих є у трьох закладах: Грибовицькій гімназії, Грядівському ліцеї та Низкиничівському закладі дошкільної освіти. У решти показник трохи менший. Тому, аби не відлучати дітей від звичного навчання, а персоналу ліцеїв дати час вакцинуватися, міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення продовжити очне навчання ліцеїстів до 27 вересня. Якщо у понеділок ситуація зі щепленнями в освітніх закладах не зміниться, учні 5-11 класів йдуть на дистанційне навчання, 1-4 класи та дошкільнята продовжуватимуть звичний освітній процес», - йдеться у дописі мера Нововолинська Бориса Карпуса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні