Волинський митник приховав у декларації півмільйонну позику, його покарали

0
0
Волинський митник приховав у декларації півмільйонну позику, його покарали
На Волині митник на Волині не вказав у декларації позику, на суму понад півмільйона гривень. За це отримав покарання. Про це повідомляє прокуратура Волині.

Старшого інспектора одного з відділів митного поста "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби притягнуто до дисциплінарної відповідальності за корупцію.

Як зазначають у прокуратурі, митник не відобразив у декларації за 2019 рік кошти, позичені третім особам, в розмірі понад півмільйона гривень.

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним у поданні завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та призначили покарання у виді штрафу.

За результатами розгляду подання, внесеного обласною прокуратурою керівнику Волинської митниці Держмитслужби митника притягнуто також до дисциплінарної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні