Водій луцького тролейбуса, якого збив автомобіль, у важкому стані в реанімації: деталі

0
13
Водій луцького тролейбуса, якого збив автомобіль, у важкому стані в реанімації: деталі
Ввечері 22 вересня, у Луцьку, на вулиці Карпенка-Карого, чоловік автомобілем наїхав на водія тролейбуса, який у той момент усував технічні неполадки транспортного засобу та був одягнений у світловідбивний жилет.

Як повідомляють у Луцькому підприємство електротранспорту, трагедія безпосередньо торкнулася працівників підприємства. Чоловік наразі знаходиться у важкому стані з безліччю переломів у реанімації. Він бореться за своє життя.

"Юрій Сидорчук недавно поховав свого батька, має самотньою стареньку матір. Він досвідчений водій, який завжди носив світловідбивний жилет. Але цього разу, це не допомогло. Він вийшов з тролейбуса, який рухався маршрутом №5, на повороті з Карпенка-Карого на Соборності. Під час того, як він ставив штангу, відчув страшний удар, від якого у джипа розтрощило переднє та заднє скло", - повідомляють у підприємстві.

За інформацією поліції, за кермом позашляховика "Renault Sandero" перебував 51-річний житель міста Луцьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні