--> На польсько-білоруському кордоні виявили мертвих людей. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На польсько-білоруському кордоні виявили мертвих людей. ФОТО

0
-1
На польсько-білоруському кордоні виявили мертвих людей. ФОТО
На польсько-білоруському кордоні 19 вересня виявили трьох мертвих людей. Про це розповів під час брифінгу у штабі прикордонної служби у Варшаві прем'єр-міністр Республіки Польща Матеуш Моравецький, інформують на сайті прикордонників Польщі.

Тіла трьох мігрантів виявили з польської сторони кордону. За словами прем'єр-міністра, люди померли переважно від переохолодження та виснаження.

"Це організована акція Лукашенка, яка має призвести до дестабілізації на польсько-білоруському кордоні", - зазначив очільник польського уряду.

Крім того, з польської сторони зазначають про ще одне тіло жінки з на території Білорусі.

"У Білорусі кажуть, що тіло цієї жінки було перетягнуто на їхню сторону. Я чітко заявляю, що це брехня", - рішуче підкреслив головнокомандувач прикордонної охорони.

За інформацією прикордонників Білорусі, тіло жінки неслов'янської зовнішності без ознак життя знайшли в Гродненському районі, в метрі від білорусько-польського кордону. Поруч виявили явні ознаки волочіння тіла з Польщі в Білорусь.

Поруч з тілом знаходилися троє дітей у віці приблизно від 7 до 15 років, а також чоловік та жінка похилого віку. Зараз вони дають пояснення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні