--> Дітей, яких мертвими знайшли у скрині, ймовірно жорстоко вбили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дітей, яких мертвими знайшли у скрині, ймовірно жорстоко вбили

0
10
Дітей, яких мертвими знайшли у скрині, ймовірно жорстоко вбили
На Донеччині прокуратура з’ясовує обставини загибелі двох дітей, які нібито закрилися у скрині та задихнудися.

Про це повідомляє прес-служба Донецької прокуратури.

Відомо, що вранці 18 вересня, 35-річна мешканка с. Микільського разом з 41-річним чоловіком пішли на роботу, залишивши 7-річного сина та 10-річну доньку самих вдома. Близько 10:00 години мати з дітьми останній раз розмовляла по телефону, а вже з 11:00 діти перестали відповідати на дзвінки.

Повернувшись додому лише ввечері, жінка разом із чоловіком вжили алкогольні напої, після чого батько пішов спати, а мати почала самостійно шукати дітей. Проте, не знайшовши їх, вона вирішила повідомити про зникнення до поліції.

Під час огляду будинку правоохоронці знайшли тіла зниклих дітей у кладовій кімнаті в закритому комоді. За попередніми даними, діти загинули від асфіксії, проте остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Обласною прокуратураю розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох малолітніх дітей та злісного невиконання батьками своїх обов’язків.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини трагічної події та перевіряються свідчення батьків.

Досудове розслідування триває.

Раніше, Волинь24 повідомляла, що двох зниклих дітей знайшли мертвими у скрині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні