--> Харчевні замість повій: лучанин поскаржився на придорожні заклади «МакДональдсу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Харчевні замість повій: лучанин поскаржився на придорожні заклади «МакДональдсу»

19
-14
Харчевні замість повій: лучанин поскаржився на придорожні заклади «МакДональдсу»
«МакДональдс» хоче розвивати мережу придорожніх закладів в Україні, але, схоже, не всі підтримують таку ініціативу.

Про це написав у спільноті «Збережемо древній Лучеськ» Ігор Левчук.

«Пробачте за тошнотну тему, але не зміг втриматись.. Понеслась... Колись на трасу виходили повії, а тепер ці харчевні... Мабуть ми для світу виглядаємо дійсно голодними», - написав чоловік у дописі.

Одна з коментаторок навіть додала відповідну до посту світлину.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало у нас шкідливої їжі. В Європі вже тим "добром" натішилися
Відповісти
Як вже задрав той левчук зі воєю недоспільнотою. Тільки й те вміють ,що все навколо гадити та критикувати, а самі ні до чого, тільки б ман*іти!
Але ж звісно писати дурнуваті пости на фейсбук, то не працювати фізично та розумово.
Відповісти
Якби ж то тільки "гадили" вони. Левчук дуже тонко пропагує комуністичний режим при СССР, а інші просто захлинаються ненавистю і виступають проти державності України як такої.
Відповісти
Так, це присутнє. Явна ненависть до всього антиукраїнського і бажання повернутися в ті страшні часи.
І цікаво, що хтось за це все ж башляє їм..комусь це вигідно. Левчук точно має відкати з цього всього, бо ж людина по великому рахунку ніде не працює і нічим не займається крім цієї пропаганди. Краще б на подвір'ї своєму б такі порядки наводив би, як у групі дурнуватих пише.
Але тут нажалтьдіагноз..
Відповісти
Левчук, Смєтанін, Вєрпушінскій, Pawel Ostapchuk, Павел Романюк в сусідніх Польщі чи Туреччині вже канали б другий десяток в концтаборі за антидержавну пропаганду.
Відповісти
Ще будуть канати! Рано чи пізно все це повернеться їм бумерангом
Відповісти
Цеж сепари. Вони навіть не приховують це.
Відповісти
Цікаво, чому сбу на це дивиться крізь пальці.
Це явна антиукраїнська пропаганда
Відповісти
Ви ще забули про хомутінніка, дацишину і нечаєва, останній то жах який противний, сєпар!
Відповісти
Нечаєв просто кацап-совок. Він не такий ненавистник як обмежений своїм світоглядом совка ідушею кацапа.
Відповісти
Для дурнуватих псевдопатріотів хочу сказати, що ви б і за чорта голосували, аби він був у вишиванці. Яким боком ця американська помийна культура потрібна нашій державі? Вам справді так не вистачає цієї пластмасової їжі?! Лікуйтеся, ви хворі на всю голову і ще хочете, щоб шлунок теж був хворий.
Відповісти
Вже підключилося кодло левчуківське.
Дурнуваті ви! Бо в вас комплекс меншовартості та неповноцінності. І таким чином ви виливаєте його цими своїми висказуваннями і тупою пізд*жжю у ФБ. Самі б напевно теж не проти туди в ЛМР до крит, але вас туди ніхто не кличе, бо нахер ви там треба комусь, от і жаба то давить. Наведіть спочатку порядок у своїх хворих головах (бо у вса там явні не лади і діагноз на "ліцо"), подвір'ях, будинках, а тобі роздавайте поради іншим людям. Господарі, млять!
Відповісти
Та ні , Ви що, як можна ???? Ваше блеяння тільки слухатимуть всі - Вам ж так цього хочеться і Ви ж так стараєтесь , працюєте як кіт на глині , над цим , а тут якийсь чувак починає відкривати людям трошки очі на реальний стан справ у місті ....таке милоття дивитись як Вас від цього коробить і крутить
Відповісти
Хворі ви і не тільки на голову, тільки в нас можуть відкривати звичайне кафе, а триндіти пів місяця. Що більше нема нічого цікавого в місті? Всі проблеми скінчилися? Тільки залишився злий Макдональдс? Відчепіться, хай працюють в своє задоволення, хто хоче прийде хто не хоче той ні, вас силою туди не тянуть.
Відповісти
Що ви за видання?! Для чого постити цей брєд хворого на голову мужика?
Немає про що писати більше? Найважливіша подія в Луцьку?! Де вас взялося стільки недолугих..
Відповісти
Левчук нещодавно опублікував у себе в групі критичний коментар до фото сідничок молоденьких танцюристок на сцені в парку.
Як каже він сам "це вже діагноз".
Відповісти
О, вот и жлобъё безмозглое подтянулось))) вечно голодные хуторяне, вечно загноблени и вечно несчастные, когда вы уже нажретесь)))))
Відповісти
Pavvel Ostapchuk
Vadim Nechaiev поетому етими дебилами под названиям Украинцы, вертят как хотят в своих целях и спецслужби сша и фсб, на етих дебилоидах патриотнутых можно что угодно делать иностранним спецслужбам потому как они добровольно пришли в рабство штучных идей лжепатриотизма, а как ето делать и как етим патриотизмом пользоваться найболее хорошо понимают методику моделирования общества путем штучних триггеров социальнополичического направления и програмированию личности дабы виработать у тупопого населения "свое мнения" которо подготовлено специалистами для достижения своих целей, цру, фсб, моссад, ми6, они в етом спецы и успешно апробируют ету технологию манипулирования, на ближнем востоке, странах латинской америке, и бедних странах восточной европы.
Відповісти
Він дуже гарно та вірно висловився. Вишеватники поводять себе як тупе стадо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні